U bekijkt momenteel de lijst met afgesloten vacatures die Azuro als selectiekantoor heeft behandeld voor zijn opdrachtgevers.

Op zoek naar een nieuwe job? Doorzoek dan onze actuele jobaanbiedingen op de pagina "Vacatures Azuro".


Vacature: Digital Marketeer (afgesloten)

Introductie

Heb jij interesse in deze functie van Digital Marketeer?  Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten.

Lees meer

Vacature: Financial Risk Manager Insurance

Introductie

Als (kwantitatief) Risk Manager bereid je alle markt- & ALM risico rapporten voor en presenteer je deze bij het risk- en investment comité van de verzekeringsmaatschappij. Je maakt risicoanalyses inzake interest-, aandelen-, tegenpartij- en ALM risico. Je zorgt voor een correcte implementatie van beslissingen. Samen met de CRO en de interne actuaris bouw je aan een risicobeleid dat is afgestemd op de producten van de verzekeraar, op de onderneming en de grootte ervan.

Lees meer

Vacature: Campagnebeheerder (afgesloten)

Introductie

Heb jij interesse in deze functie van Campagnebeheerder?  Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten.

Lees meer

Vacature: Grafisch Ontwerper Web (afgesloten)

Introductie

Heb jij interesse in deze functie van Grafisch Ontwerper Web?  Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten.

Lees meer

Vacature: Dossierbeheerder Casualty (afgesloten)

Introductie

Heb jij interesse in deze functie van Dossierbeheerder Casualty?  Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten. 


Lees meer