U bekijkt momenteel de lijst met afgesloten vacatures die Azuro als selectiekantoor heeft behandeld voor zijn opdrachtgevers.

Op zoek naar een nieuwe job? Doorzoek dan onze actuele jobaanbiedingen op de pagina "Vacatures Azuro".


Vacature: Senior Polisbeheerder (afgesloten)

Introductie

Heb jij interesse in deze functie van Senior Polisbeheerder?  Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten.

Lees meer

Vacature: Head of Credit Collections - Axa Bank (afgesloten)

Introductie

Voor Axa Bank kijken wij uit naar een Head of Collections binnen de kredietomgeving. Als Head of Collections stuur je 3 teams aan met een totaal aantal medewerkers van ongeveer 35 personen.

Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten door Azuro. 

Lees meer

Vacature: Digital Marketeer (afgesloten)

Introductie

Heb jij interesse in deze functie van Digital Marketeer?  Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten.

Lees meer

Vacature: Financial Risk Manager Insurance

Introductie

Als (kwantitatief) Risk Manager bereid je alle markt- & ALM risico rapporten voor en presenteer je deze bij het risk- en investment comité van de verzekeringsmaatschappij. Je maakt risicoanalyses inzake interest-, aandelen-, tegenpartij- en ALM risico. Je zorgt voor een correcte implementatie van beslissingen. Samen met de CRO en de interne actuaris bouw je aan een risicobeleid dat is afgestemd op de producten van de verzekeraar, op de onderneming en de grootte ervan.

Lees meer