Vacature: Ervaren commercieel adviseur kredieten en beleggingen - Argenta Groot-Bijgaarden

Job intro

Het Argenta kantoor Jurgen Vandemeerssche te Groot-Bijgaarden kijkt uit naar een ervaren commercieel adviseur! 

Organization

Argenta is een onafhankelijke bank- en verzekeringsgroep, actief in België en Nederland. Familiaal van oorsprong en opgericht met een bescheiden startkapitaal, kozen zij bewust voor de langzamere maar duurzame en veilige weg van organische groei. Een keuze die zijn waarde ondertussen duidelijk heeft bewezen. Als bank-verzekeraar richt Argenta zich op een hoofdzakelijk particulier cliënteel. Eenvoud, transparantie en eerlijkheid vormen daarbij de belangrijkste kernwaarden. Naar de klant toe vertaalt dit zich in eerlijke, duidelijk begrijpbare, veilige en prijs-kwalitatieve producten. En die strategie loont. Meermaals verkozen tot "Beste Bank van het Jaar” en met een zeer tevreden, groeiend en trouw cliënteel, zet Argenta zijn succesverhaal verder.

Argenta werkt met een uitgebreid netwerk van zelfstandige kantoren.

Momenteel kijkt het Argenta kantoor van Jurgen Vandemeerssche te Groot-Bijgaarden uit naar een ervaren commercieel adviseur. Naast een rol als commercieel adviseur binnen kredieten én beleggingen zal je in dit kantoor ook taken opnemen als rechterhand van de kantoorhouder.

Recent verhuisde dit kantoor naar een gloednieuwe en moderne vestiging in Groot-Bijgaarden. Als volgende stap wenst de kantoorhouder nu over te gaan tot de aanwerving van een ervaren adviseur die de verdere groei mee kan ondersteunen.

Function

Als ervaren adviseur zal je functie zich specifiek toespitsen op het voeren van adviesgesprekken met klanten binnen kredieten en/of beleggingen. In nauwe samenwerking met de kantoorhouder zet je diverse commerciële acties op en nodig je klanten uit voor een adviesgesprek op kantoor. Daarnaast vervang je de kantoorhouder ook bij vakantie of afwezigheid.

Meer uitgebreid, omvat je takenpakket het volgende:

 • Binnen het kantoor zal je verantwoordelijk worden voor het commercieel advies aan particuliere klanten binnen de productdomeinen kredieten (hypothecaire kredieten en leningen op afbetaling) en beleggingen(beleggingsproducten en beleggingsverzekeringen). Je voert hierbij zeer autonoom en zelfstandig adviesgesprekken met klanten.
 • In je adviesgesprekken stel je de dienstverlening aan de klant centraal, conform de waarden die eigen zijn aan Argenta (geen fonds van de maand verkoop!). Je bouwt aan een lange termijn vertrouwensrelatie en je kadert klantenvragen steeds in de context van bredere financiële behoeften. Je voert geen loutere productgesprekken met de klant, maar echte adviesgesprekken.
 • Je zet zelfstandig of in samenwerking met de kantoorhouder op een creatieve manier nieuwe commerciële acties op. Je neemt proactief contact met klanten om hen uit te nodigen voor een adviesgesprek op kantoor.
 • Enkele voorbeelden van commerciële acties kunnen zijn: de organisatie van info avonden voor klanten, het benaderen van slapende klanten of het uitnodigen van klanten voor een jaarlijks evaluatiegesprek, opzetten van bepaalde acties vanuit de CRM-tools of via sociale media, het bekijken van samenwerkingsverbanden met regionale verenigingen, enzovoort… .
 • Daarnaast vervang je de kantoorhouder ook bij vakantie of afwezigheid.
 • Naast je commerciële taken ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve voorbereiding en de opvolging van je eigen adviesdossiers.
 • Je functie zal zich sterk focussen op échte adviesverlening. Sporadisch kom je mogelijk wel nog in contact komen met andere taken, zoals: vragen van klanten betreffende dagelijks bankieren (overschrijvingen, kaarten,…), het cashbeheer van de ATM of het schadebeheer van verzekeringen.

Je rapporteert in deze functie aan de kantoorhouder.

Requirements

 • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma.
 • Je kan terugbuigen op minimum 3 tot 5 jaar relevante ervaring (of meer!) in de financiële sector.
 • Je hebt een goede kennis van hypothecaire kredieten en/of beleggingen, en je bent bereid je kennis verder te verbreden.
 • Je volgt het ‘financiële’ nieuws uit zelfinteresse. Je hebt hierdoor affiniteit met het reilen en zeilen van de nationale en de belangrijkste internationale markten.
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en je hebt een goede kennis van de standaard office-toepassingen.
 • Je bent klant- en resultaatgericht.
 • Je luistervaardigheid en je empathisch vermogen stellen je in staat klantenbehoeften goed in te schatten.
 • Dankzij je communicatieve vaardigheden beschik je verder over natuurlijk overtuigingsvermogen.
 • Je bent in staat autonoom te werken en je kan de nodige verantwoordelijkheidszin aan de dag leggen.
 • Je hebt een flexibele instelling.
 • Je weet ondertussen duidelijk waar je échte passie ligt, nl. de financiële sector, en je bent op zoek naar een vaste en stabiele job met voldoende pit en uitdaging, waarvoor je je op lange termijn wenst te engageren.

Offer

 • Je gaat onmiddellijk in dienst met een vast contract van onbepaalde duur.
 • Plaats tewerkstelling: Brusselstraat 308, 1702 Groot-Bijgaarden (Dilbeek).
 • Voltijds contract. Eventueel kan een 4/5e of 4,5/5e tewerkstelling bespreekbaar zijn.
 • Een competitief bruto maandloon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering DKV, een netto onkostenvergoeding,….
 • Anders dan bij andere banken, kom je hier terecht in een omgeving met veel autonomie en ruimte tot initiatief. En uiteraard: de kans om aan de slag te gaan bij een snel groeiende en stabiele bank!
 • Doorgedreven opleidingen en voortdurende bijscholingskansen o.a. in wijzigende fiscaliteit (Van Belleghem, BZB,…).
 • Zeer aangename werkomgeving in een gloednieuw en modern kantoor.

Information

adviseur, relatiebeheerder, banksector, Argenta, Groot-Bijgaarden, kredieten, lenen, invest, investment, vacature, job, functie, beleggingen, Kantoor Jurgen Vandemeerssche.

Application

Om een vlotte opvolging van je sollicitatie te garanderen, ontvangen wij bij voorkeur je sollicitatie via de website van Azuro.

Geïnteresseerde kandidaten zullen vanaf juli uitgenodigd worden voor een eerste gesprek in de kantoren van Azuro. 

Binnen Azuro wordt deze vacature opgevolgd door Raf Steenssens.

Voor verdere inlichtingen kan u contact nemen via: 03/206.78.30 of via raf.steenssens@azuro.be

Apply with CV

Similar vacancies:

  No jobs found