Vacature: Adviseur Dagelijks Bankieren bij Crelan Genk/Diepenbeek

Job intro

Stel je voor dat door jouw bijdrage klanten hun bankzaken nog beter kunnen regelen. Zowel door ze te wijzen op al onze mogelijkheden als het geven van het juiste advies.

Een verantwoordelijkheid met impact, die je vorm geeft als Adviseur Dagelijkse Bankzaken door je klanten een warm welkom te heten, goed naar ze te luisteren en ze op een verrassende wijze te helpen met dagelijkse bankzaken.

Werkgever

Crelan gelooft in bankieren met gezond verstand. Als coöperatieve bank onderscheiden zij zich van andere banken door hun persoonlijke aanpak en hun transparant beleid. Gericht advies op maat van de klant, een lange termijn vertrouwensrelatie, eenvoud en transparantie, zijn hier de kernwaarden.

In België biedt Crelan via meer dan 600 kantoorlocaties een volledige bankservice aan bijna één miljoen klanten aan en dit zowel voor gezinnen, kmo bedrijven als landbouwers.

Kantoor Vansweevelt is een Crelan bankagent en verzekeringsmakelaar met vestigingen te Genk en Diepenbeek. Hun team van 6 personen ondersteunt op dagelijkse basis particuliere klanten en KMO bedrijven met financieel advies en dit binnen alle financiële domeinen: spaar- en betaalproducten, professionele en particuliere kredieten, verzekeringen leven en niet-leven, vermogensbeheer en beleggingen.

Er waait een dynamische en ambitieuze wind binnen kantoor Vansweevelt. Recent werden 2 andere kantoren overgenomen en werd –naast Genk- een tweede kantoor geopend te Diepenbeek.

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en je vormt binnen ons kantoor de belangrijkste schakel tussen de klant en de verschillende diensten die het kantoor aanbiedt. Je brengt de vragen of behoeften van de klanten in kaart, geeft zelfstandig advies of brengt de klant in contact met de juiste specialist binnen het kantoor. In deze functie zal je het gezicht worden van het bank- en verzekeringskantoor naar de buitenwereld toe.

Je geeft klanten zelfstandig advies binnen het specialisatie domein sparen en betalen. Dit betekent dat je klanten adviseert met betrekking tot spaar- en zichtrekeningen, pensioensparen, bankkaarten en kredietkaarten, nationale of internationale overschrijvingen, gebruik van het digitaal bankieren of de ATM.

Naast deze hoofdverantwoordelijkheid inzake sparen en betalen, zal je echter ook ondersteuning bieden bij advies aan klanten binnen particuliere kredieten en verzekeringen. Je werkt hiervoor nauw samen met de krediet- en verzekeringsspecialisten van het kantoor.

Je bouwt een brede kennis op over onze klanten, onze diverse bank- en verzekeringsdiensten en de werking van het kantoor. Jij wordt de spreekwoordelijke “Spin in het Web” binnen ons team: je bent dé persoon die iedereen verbindt en je zorgt dat alles op rolletjes loopt. De lange termijn vertrouwensrelatie met de klant staat steeds centraal in al je acties.

Profielkenmerken

 • Je bent in het bezit van een bachelor diploma en/of je kan terugbuigen op eerdere relevante ervaring in de bank- of verzekeringssector.
 • Je bent positief ingesteld en je hebt een verzorgd en professioneel voorkomen.
 • Je staat in deze functie mee in voor een goede organisatie en werking van het kantoor: je kan dus goed prioriteiten leggen en je werk zelfstandig organiseren.
 • Je wenst een goede balans werk-privé.
 • Je houdt ervan om veel afwisseling te hebben.
 • Je bent op zoek naar een vaste job in je eigen regio met voldoende uitdaging, zelfstandigheid en ontplooiingsmogelijkheden waarvoor je je op lange termijn wenst te engageren.
 • Je kunt zelfstandig werken en je bent klantgericht. Je hebt een proactieve instelling en je neemt graag initiatief.
 • Je bent flexibel van geest en je bent teamgericht.
 • Je bent een vlotte communicator en je spreekt perfect Nederlands.

Aanbod

 • Je gaat onmiddellijk in dienst met een contract van onbepaalde duur.
 • We houden rekening bij het bepalen van de uren van tewerkstelling met de juiste verhouding werk-privé. Deeltijdse tewerkstelling is mogelijk (min. 25 uren). Je zal vnl. te Genk (Weg naar As 140 B2) werken en ook te Diepenbeek (Varkensmarkt 10b).
 • Er kan rekening gehouden worden met een opzegtermijn, indien je momenteel nog bij een andere werkgever in dienst bent.
 • Dit betreft een autonome functie waarbij je binnen het kantoor eindverantwoordelijk zal worden voor het domein sparen en betalen, maar daarnaast ook zal ondersteunen binnen kredieten en verzekeringen. Er is veel ruimte tot zelfinitiatief en je kan zaken zelf mee vorm geven.
 • Arbeidsvoorwaarden individueel te bespreken, in overeenstemming met je ervaring en kwalificaties.

Trefwoorden voor deze vacature

adviseur, medewerker, bediende, job, functie, vacature, bank, banksector, Crelan, Vansweevelt, Genk, Diepenbeek. 

Contactpersoon voor deze job

Interesse in deze job bij Crelan? Alles start met je cv te bezorgen!

Bezorg je sollicitatie per email rechtstreeks aan Miet Vansweevelt: mietje.vansweevelt@crelan.be

Solliciteer met CV

Vergelijkbare vacatures: