Interim manager: Directeur New Business (afgesloten)

Job intro

Heb jij interesse in een functie als interim manager in de verzekeringssector?  Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande jobs binnen verzekeringen in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten door Azuro. 

Taken en verantwoordelijkheden

In deze consulting opdracht zal je eindverantwoordelijk worden voor de coördinatie van projecten met betrekking tot "New Business" opportuniteiten.  

Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de directie.  

De projecten die je aanstuurt zijn van strategisch-innoverende aard en hebben betrekking op: sales, marketing, de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, innovaties betreffende distributiestrategieën.

Je zal verantwoordelijk worden voor het analyseren en detecteren van nieuwe strategische opportuniteiten. Je ontwikkelt een visie rond innovatiemogelijkheden en je verdedigt deze ten opzicht van de directie en het management team. Naast de ontwikkeling van een visie met betrekking tot nieuwe business opportuniteiten, zal je in deze consulting opdracht echter ook instaan voor de daadwerkelijke realisatie en uitvoering hiervan. 

Je voert je opdrachten autonoom en zelfstandig uit binnen de organisatie.

Je staat hierbij zelf in voor de end-to-end uitvoering en de realisatie van je eindopdracht. Ter uitvoering van je taken, kan je beroep doen op beschikbare interne resources. Je werkt nauw samen met interne diensten zoals product management, marketing en sales management of mogelijk externe betrokken partijen.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de budgetten die gekoppeld zijn aan je projecten.

Profielkenmerken

Je bent in het bezit van een master diploma, of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt 10 jaar ervaring in de verzekeringssector, waarvan minimum 5 jaar in een leidinggevende rol.

Je bent een strategist met een grondig inzicht en kennis van de verzekeringsmarkt. Je bent bij voorkeur vertrouwd met een breed veld van klantendoelgroepen (particulieren, zelfstandigen, ondernemingen), productgroepen (leven, niet-leven) en distributiekanalen. 

Je hebt ervaring binnen sales management, strategisch productmanagement en marketing.

Je bent Nederlandstalig met een zeer goede kennis van het Frans en het Engels.

 

Aanbod

Consulting opdracht met een mogelijke duurtijd van 1 jaar.

Onze klant prefereert een voltijds engagement. 

Locatie: nationaal, met flexibele instelling naar verplaatsingen toe.

Trefwoorden voor deze vacature

interim management, verzekeringen, strategisch, productmanagement, product management, productmarketing, insurance, sales management. 

Contactpersoon voor deze job

Raf Steenssens 03/206.78.30

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: