Recruitment consultant

annick.engelen@azuro.be
T 03/206.78.32
M 0497/83.11.76
LinkedIn

In mei 2013 ben ik gestart bij Azuro. Ik ben verantwoordelijk voor de search en de rekrutering van kandidaten, voornamelijk voor klanten in de bank- of verzekeringssector. Ik kijk daarom regelmatig uit naar dossierbeheerders, underwriters, accountmanagers, commerciële adviseurs, klantendienstmedewerkers en kantoorhouders in deze sectoren.

Daarnaast volg ik binnen Azuro ook rekruteringen op voor klanten uit heel wat andere sectoren en voor heel verschillende jobtypes. Naast mijn recente specialisatie in de banksector en de verzekeringswereld binnen Azuro, heb ik dankzij mijn eerdere werkervaringen immers een heel brede achtergrond. Zo ben ik ook erg goed vertrouwd met de logistieke en maritieme wereld omdat ik eerder 9 jaar werkzaam was in deze sectoren. Voordat ik aan de slag ging bij Azuro, werkte ik ook 3 jaar als headhunter met specialisatie in technische medewerkers en ingenieurs voor de (petro)chemie, de bouwsector en de logistieke wereld.

Ik ben in het bezit van een Master diploma Vertaler. Naast mijn grondige ervaring in rekrutering, genoot ik via Azuro ook bijkomende opleidingen en behaalde ik naast een certificaat voor de DISC-gedragsstijlen, ook een Postgraduaat Recruitment, Search en Selection.

Om fysiek en mentaal in conditie te blijven, ga ik elke dag met de fiets naar het werk en probeer ik wekelijks het aantal baantjes in het zwembad op te drijven. Als ik niet op het werk ben, ben ik het liefst ergens in het Zuiden samen met mijn gezin, het allerliefst in Griekenland. Mijn Masterdiploma Vertaler-Tolk Frans-Spaans-Nieuwgrieks is wellicht niet vreemd aan deze interesse.

Samenvatting van het profiel van Annick:

  • Senior recruitment expert met expertise in banking, insurance, maritime, logistics, technics, engineering.
  • Werkt als recruitment consultant bij Azuro voor verschillende job types en klanten.
  • Master diploma Vertaler met een aanvullende postgraduaat in recruitment, search en selectie. DISC gecertifieerd.