Teamleider Verzekeringen

Job intro

Kijk je uit nar een functie als TeamLeader !

Helaas werden de aanwervingen voor deze functie ondertussen reeds afgesloten. Mogelijk werd je nog doorverwezen naar deze pagina via een andere website. Klik door naar onze jobcorner voor een overzicht van onze huidige vacatures binnen Teamleader. Geen vacature gevonden die aansluit bij je interesse? Via de jobcorner kan je ons ook steeds je cv spontaan bezorgen via de knop "spontaan solliciteren". .

Werkgever

Argenta is een onafhankelijke bank- en verzekeringsgroep, actief in België, Nederland en Luxemburg. Familiaal van oorsprong en opgericht met een bescheiden startkapitaal, kozen zij bewust voor de langzamere maar duurzame en veilige weg van organische groei. Een keuze die zijn waarde tijdens de recente crisissen duidelijk heeft bewezen. Als bank-verzekeraar richt Argenta zich op een hoofdzakelijk particulier cliënteel. Eenvoud, transparantie en eerlijkheid vormen daarbij de belangrijkste kernwaarden. Naar de consument toe vertaalt zich dit in eerlijke, duidelijk begrijpbare, veilige en scherp prijs-kwalitatieve producten. En die strategie loont. Recent drie maal verkozen tot "Beste Bank van het Jaar" in 2009-2011-2012 en met een zeer tevreden, groeiend en trouw cliënteel, kijkt Argenta uit naar heel wat nieuwe medewerkers om hun succesverhaal de komende jaren verder te zetten. Als vaste rekruteringpartner van Argenta staat Azuro hierbij in voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

 Je gaat aan de slag in de Directie Verzekeringen van Argenta om leiding te geven aan een team dossierbeheerders. Je rapporteert aan de Operations Manager Verzekeringen en staat in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werkzaamheden van het team; dit om een optimale werking te garanderen en de cliënt maximaal te ondersteunen.

Je motiveert, inspireert, evalueert en ontwikkelt jouw medewerkers teneinde te allen tijde over voldoende, gemotiveerde en geschikte medewerkers te beschikken.

Je staat in voor de planning en organisatie van jouw team door de coördinatie van de werkzaamheden, een proactieve resourceplanning en het vertalen van de ondernemingsdoelstellingen naar meetbare objectieven (KPI’s) voor de teamleden. Hierbij draag je zorg voor duidelijke processen en procedures en zit je eveneens het teamoverleg voor.

Je neemt autonoom beslissingen binnen de toegekende bevoegdheden en formuleert antwoorden en oplossingen (bij klachten, complexe dossiers, edm.) aan het team en individuele medewerkers.

Je rapporteert de nodige informatie, analyses en prognoses om het management te voorzien van stuurinformatie. Dit behelst o.m. dagelijkse metingen mbt de afgewerkte en liggende werkvoorraad en maandrapporten inzake de performantie van het team en processen.

Via meetings en seminars onderhoud je contacten met interne collega’s, kantoorhouders en -medewerkers en andere verzekeraars teneinde de goede naam van Argenta te borgen.

Je neemt actief deel aan projecten in het kader van je bevoegdheidsdomein en levert de nodige input om het dienstverleningsproces zo efficiënt en cliëntvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

Verder waak je over de ontwikkeling en professionalisering van de teamleden via opleiding en uitwisseling van kennis.

Je bent je bewust van de dagelijkse risico’s die inherent zijn aan de producten, activiteiten, processen en systemen waaraan je meewerkt. Je zal de risico’s waarmee je in aanraking komt, tijdig identificeren en rapporteren.

Profielkenmerken

Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma, bij voorkeur in een economische, financiële, of juridische richting.

Je bent een sterke people manager en je hebt bij voorkeur al een eerdere ervaring opgedaan in een people managementfunctie.

Ervaring binnen de verzekeringssector vormt een plus.

Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans.

Je bent communicatief en verbaal sterk. Spreken voor een groep schrikt je niet af.

Je kan procesmatig denken en kan dit aantonen aan de hand van bijkomende opleidingen en of ervaring.

Lean six sigma en Net promotor score zijn voor jou geen onbekende begrippen.

Je bent diplomatisch, integer en mensgericht.

Je kan jezelf terugvinden in de volgende trefwoorden: teamplayer, hands-on, flexibele instelling, zelfstandig, initiatiefnemer, relativeringsvermogen, verantwoordelijkheidszin.

Aanbod

Vast contract van onbepaalde duur in Antwerpen-centrum.

Tewerkstelling in een zeer uitdagende functie met ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Interessante loonvoorwaarden aangevuld met een uitgebreid pakket van extralegale voordelen.

Trefwoorden voor deze vacature

Deze vacature wordt binnen Azuro opgevolgd door An Davidson (03/206.78.33).

Bezorg ons snel en eenvoudig je kandidatuur via de knop solliciteren hieronder.

De volgende trefwoorden verhogen onze vindbaarheid op het internet: teamleader, team manager, teamleider, teamcoach, verzekeringen, verzekeringswezen, insurance, job,  jobs, vacatures, vacature, Argenta, Assuranties, Azuro, verantwoordelijke, manager.

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: