Vacature: Adviseur Beleggingen te Koekelare

Job intro

Heb jij interesse in de financiële markten? Op zoek naar een job met verantwoordelijkheid, een grote mate van autonomie en uitdaging? En dit alles dan ook nog eens bij voorkeur in je eigen woonregio?

Lees hier meer informatie over onze functie van adviseur beleggingen te Koekelare West-Vlaanderen:

Taken en verantwoordelijkheden

Binnen het advieskantoor zal je in deze functie de verantwoordelijkheid dragen inzake beleggings- en vermogensadvies.

Je bent het centrale aanspreekpunt van de klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties.

Je brengt de behoeften van je klanten in kaart via individuele gesprekken. Vervolgens ga je op zoek naar gepaste oplossingen op maat en dit op basis van een open architectuur benadering. Je verleent daarbij niet alleen beleggingsadvies, maar geeft ook advies over de bredere mogelijkheden inzake vermogensplanning, fiscale optimalisatie, pensioenopbouw.

Je staat in voor het zelfstandig opzetten en uitvoeren van commerciële acties en het beheren van je eigen klantenportefeuille. Je volgt beleggingsportefeuilles van klanten ook op langere termijn op. Je informeert de klant op gezette tijdsstippen over evoluties en verleent bijkomend advies indien gewenst.

In samenwerking met de kantoorhouder en de ondersteunende diensten op de hoofdzetel sta je in voor het organiseren van infosessies in de eigen regio met betrekking tot beleggingen.

Naast je eigen domeinverantwoordelijkheid, breng je ook behoeften van klanten in kaart binnen andere financiële domeinen (kredieten, verzekeringen) en je geeft hierover feedback en input aan je collega’s.

Profielkenmerken

 • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma en je kan terugbuigen op een eerdere relevante ervaring.
 • Je hebt ervaring binnen beleggingen of beleggingsverzekeringen. Idealiter heb je daarnaast ook al enige kennis van de bredere fiscaliteit inzake pensioenplanning, successie- en vermogensplanning.
 • Je weet duidelijk waar je échte passie ligt – beleggingen en vermogensbeheer - en je volgt de actualiteit op de financiële markten uit interesse op de voet op.
 • Je bent op zoek naar een vaste job in je eigen regio met voldoende uitdaging, pit en zelfstandigheid, waarvoor je je op lange termijn wenst te engageren.
 • Je kunt zelfstandig werken en je bent klantgericht. Je hebt een proactieve instelling en je neemt graag commercieel initiatief.
 • Je bent een vlotte communicator en je spreekt perfect Nederlands. 

Aanbod

 • Je gaat rechtstreeks in dienst bij het kantoor met een vast contract van onbepaalde duur. Azuro staat hierbij enkel in voor de search en selectie.
 • Voltijdse tewerkstelling. Tewerkstelling in een 4/5e of 4,5/5e werkregime kan echter bespreekbaar zijn.
 • Er kan rekening gehouden worden met een opzegtermijn, indien je momenteel nog bij een andere werkgever in dienst bent.
 • Dit betreft een erg autonome functie waarbij je binnen het kantoor na je inwerkperiode verantwoordelijk zal worden voor het domein beleggen. Er is veel ruimte tot zelfinitiatief en mogelijkheid om acties op te zetten.
 • Je krijgt de mogelijkheid je verder te specialiseren via diverse opleidingen.

Trefwoorden voor deze vacature

invest, save, beleggingen, functie, job, vacature, investment, adviseur, advisor, beleggingsadviseur, banksector, beleggen, bank, Koekelare

Contactpersoon voor deze job

Interesse? Alles start met ons je cv te bezorgen!

Wij nemen nadien telefonisch contact met je ter verdere bespreking.

Contact binnen Azuro: Raf Steenssens

Solliciteer met CV

Vergelijkbare vacatures: