Vacature: Beleggingsadviseur - regio Vlaamse Ardennen (afgesloten)

Job intro

Crelan Bank kijkt uit naar beleggingsadviseurs voor de regio Vlaamse Ardennen.

Heb jij interesse in deze functie van beleggingsadviseur bij Crelan?  Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De publicatie van deze vacature werd helaas al afgesloten.

Werkgever

Gezond verstand, slimme keuzes.

Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant beleid. Crelan gelooft in bankieren met gezond verstand. Een job bij Crelan is duidelijk een even slimme beslissing.

Vanuit de hoofdzetel en via het uitgebreide kantorennetwerk, verspreid over heel België, bieden zij een volledige bankservice aan bijna één miljoen klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Dat hun aanpak succesvol is, bewijst hun voortdurende groei.

Voor de regio Vlaamse Ardennen kijkt Crelan momenteel uit naar enkele beleggingsadviseurs(m/v):

Taken en verantwoordelijkheden

Crelan kijkt uit naar ervaren beleggingsadviseurs om aan de slag te gaan in een Crelan kantoor regio Vlaamse Ardennen.

Binnen het Crelan advieskantoor zal je in deze functie de eindverantwoordelijkheid dragen inzake beleggings- en vermogensadvies.

Je bent het centrale aanspreekpunt van de klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties.

Je brengt de behoeften van je klanten in kaart via individuele gesprekken. Vervolgens ga je op zoek naar gepaste oplossingen op maat en dit op basis van een open architectuur benadering. Je verleent daarbij niet alleen beleggingsadvies, maar geeft ook advies over de bredere mogelijkheden inzake vermogensplanning, fiscale optimalisatie, pensioenopbouw.

Je staat in voor het zelfstandig opzetten en uitvoeren van commerciële acties en het beheren van je eigen klantenportefeuille. Je volgt beleggingsportefeuilles van klanten ook op langere termijn op. Je informeert de klant op gezette tijdsstippen over evoluties en verleent bijkomend advies indien gewenst.

In samenwerking met de kantoorhouder en de ondersteunende diensten op de hoofdzetel sta je in voor het organiseren van infosessies in de eigen regio met betrekking tot beleggingen.

Naast je eigen domeinverantwoordelijkheid, breng je ook behoeften van klanten in kaart binnen andere financiële domeinen (kredieten, verzekeringen) en je geeft hierover feedback en input aan je collega’s.

Profielkenmerken

 • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma en je kan terugbuigen op eerdere relevante ervaring.
 • Je hebt ervaring binnen beleggingen en beleggingsverzekeringen. Idealiter heb je daarnaast ook al enige kennis van de bredere fiscaliteit inzake pensioenplanning, successie- en vermogensplanning.
 • Je weet duidelijk waar je échte passie ligt – beleggingen en vermogensbeheer - en je volgt de actualiteit op de financiële markten op de voet op.
 • Je bent op zoek naar een vaste job in je eigen regio met voldoende uitdaging en zelfstandigheid, waarvoor je je op lange termijn wenst te engageren.
 • Je kunt zelfstandig werken en je bent klantgericht. Je hebt een proactieve instelling en je neemt graag commercieel initiatief.
 • Je bent een vlotte communicator en je spreekt perfect Nederlands. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Aanbod

 • Je gaat rechtstreeks in dienst bij een Crelan kantoor in de Vlaamse Ardennen met een vast contract van onbepaalde duur. Deze regio omvat de gemeenten: Brakel, Gavere, Geraardsbergen, Herzele, Horebeke, Kluisbergen, Kruishoutem, Lierde, Maarkedal, Oudenaarde, Ronse, Sint-Lievens-Houtem, Wortegem-Petegem, Zingem, Zottegem en Zwalm.
 • Voltijdse tewerkstelling. Tewerkstelling in een 4/5e of 4,5/5e werkregime kan bespreekbaar zijn.
 • Er kan rekening gehouden worden met een opzegtermijn, indien je momenteel nog bij een andere werkgever in dienst bent.
 • Dit betreft een erg autonome functie waarbij je binnen het kantoor eindverantwoordelijke zal worden voor het domein beleggen. Er is veel ruimte tot zelfinitiatief en mogelijkheid om acties op te zetten.
 • Je kunt rekenen op competitieve loonvoorwaarden, aangevuld met extralegale voordelen in overeenstemming met je ervaring, motivatie en kwalificaties.
 • Je krijgt de mogelijkheid je verder te specialiseren via diverse opleidingen.

Trefwoorden voor deze vacature

vacature, adviseur beleggingen, beleggingsadviseur, vermogensadviseur, Crelan, Bank

Contactpersoon voor deze job

Interesse of meer weten? Bezorg dan je sollicitatie met cv via email aan Guy Van Holder, regiomanager bij Crelan.

Emailadres: guy.vanholder@crelan.be

Alle sollicitaties worden met uiterste discretie opgevolgd.


Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: