Vacature: Business Analist/Coordinator Life Insurance (afgesloten)

Job intro

Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten door Azuro. 

Werkgever

Onze opdrachtgever is actief in de verzekeringssector als specialist binnen het domein van Levensverzekeringen en Employee Benefits.  

Het bedrijf kenmerkt zich onder andere door zijn pijlsnelle groei. Zo verdubbelde bijvoorbeeld hun werknemersaantal in 1 jaar tijd! 

Je gaat aan de slag in een nieuwe en erg veelzijdige functie binnen de organisatie en je rapporteert rechtstreeks aan de Operations Manager Leven. 

Taken en verantwoordelijkheden

Als business analist/coördinator zal je een erg veelzijdige en afwisselende functie hebben.  Je gaat aan de slag binnen de operations (beheer) omgeving en je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager. Je ondersteunt de operations omgeving (beheerders, teamleaders, de manager,....)  in brede zin: op het gebied van procesinrichting, realiseren van change projecten, rapportering en kwaliteitscontrole, organisatie en coördinatie van opleidingsplannen. Aangezien dit een nieuwe functie is binnen de organisatie, zal je bovendien de kans krijgen je eigen functie mee vorm te geven.

Beknopt samengevat, omvat je functie de volgende deeltaken:

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van processen in de operations omgeving. Je brengt bestaande processen in kaart (o.a. door de redactie van manuals en richtlijnen voor de beheer teams)
 • Je gaat actief op zoek naar verbeteringsmogelijkeden op het gebied van efficiëntie en kwaliteit in de interne processen, werkmethodieken en de algemene interne organisatie.
 • Je schrijft nieuwe en verbeterde processen verder uit, test ze en implementeert ze ook verder binnen de organisatie. 
 • Je coördineert diverse projecten binnen de organisatie end-to-end (vb. compliancy wijzigingen, GDPR,.....).
 • Je ondersteunt de teamleaders en de manager in het opzetten of verbeteren van reporting tools die een goede monitoring van de operationele diensten waarborgen (meten van productie resultaten, controles op foutenlasten, etc...)
 • Daarnaast zal je ook verantwoordelijk worden voor het resource management in de operations omgeving: je draagt er zorg voor dat de operations omgeving steeds over voldoende en gekwalificeerd personeel beschikt. 
 • Naast het beheren van de capaciteitsplannen, omvat deze laatste taak ook het uitwerken en verfijnen van het opleidingsbeleid en de opleidingsplannen: je brengt opleidingsbehoeften in kaart en je bent verantwoordelijk voor de organisatie van zowel interne als externe opleidingen.

Profielkenmerken

 • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma. 
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, aangevuld met een goede kennis van het Frans. 
 • Je hebt een eerdere ervaring binnen business analyse of je hebt ervaring als (senior) beheerder binnen levensverzekeringen. 
 • Je vindt jezelf terug in de volgende eigenschappen: sterk communicatief, positief ingesteld, analytisch, teamspeler, dynamisch, autonoom, flexibel en initiatiefgericht.

Aanbod

 • Je gaat onmiddellijk in dienst met een vast contract van onbepaalde duur. Azuro verzorgt als extern advieskantoor enkel de search & selectie.
 • Werklocatie: Brussel, met mogelijkheid tot 1 dag/week thuiswerk. 
 • Dit betreft een functie met zeer ruime leerkansen en brede ontplooiingsmogelijkheden!
 • Onze opdrachtgever voorziet een bruto maandloon, aangevuld met een uitgebreid extra pakket: internetvergoeding,bonussyteem, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques. Er is geen bedrijfswagen voorzien voor deze functie.

Trefwoorden voor deze vacature

business analist, analyst, life insurance, verzekeringen, Brussel, vacature, job

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: