Vacature: Commercieel adviseurs "vliegende ploeg" banksector (afgesloten)

Job intro

Op zoek naar een vaste functie als adviseur in de banksector?

Deze vacature werd ondertussen helaas afgesloten. Mogelijk werd je nog doorverwezen naar deze pagina via een externe website. Klik door naar onze jobcorner voor een actueel overzicht van onze huidige jobs in de banksector. Ook momenteel hebben wij heel wat nieuwe vacatures openstaan als commercieel adviseur in de banksector!!!

 

Taken en verantwoordelijkheden

Na je opleidingsperiode neem je in het kantorennet van deze bank de taken op van commercieel adviseur binnen één of meerdere domeinen zoals sparen en betalen, kredieten, beleggingen of verzekeringen. Dit betreft een functie in vast dienstverband met een contract van onbepaalde duur (zonder interimperiode!). Je bent lid van de zogenaamde “ vliegende ploeg” van de bank. Dit betekent dat je ingezet zal worden als commercieel adviseur in achtereenvolgens verschillende kantoren. Regionaal zal je tewerkstelling zich situeren in je woonprovincie.

Een flexibele instelling naar taakinhoud is belangrijk voor deze functie. Onze klant beschouwt deze functie als een aanloopfunctie naar een functie als kantoorverantwoordelijke, in dienstverband of op zelfstandige basis als ondernemer. Meer senior ervaren kandidaten zullen instaan voor het vervullen van taken als kantoorverantwoordelijke in dienstverband.

De inhoud van deze functie is erg breed, divers en afwisselend. Afhankelijk van het kantoor waar je terecht komt, ben je actief als commercieel adviseur in één of meerdere domeinen(sparen en betalen, kredieten, verzekeringen, beleggingen). Dit is dan ook een ideale leerfunctie om je werkervaring te verbreden of om een breder inzicht te krijgen in het commercieel en operationeel beheer van een bankkantoor. Je maakt immers afwisselend kennis met verschillende types van werkomgevingen.

Als commercieel adviseur zal je zelfstandig een eigen portefeuille van voornamelijk particuliere klanten opvolgen, voer je commerciële gesprekken met klanten van de bank waar je actief bent en zet je zeer proactief nieuwe commerciële acties op binnen het toegewezen domein.

Wij kijken momenteel uit naar +-40 medior of senior adviseurs voor tewerkstelling in de provincie Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Oost Vlaanderen of West Vlaanderen.

Profielkenmerken

  • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma en kan terugbuigen op een eerdere werkervaring van minimum 2 tot 5 jaar in de banksector. Voor deze functie kijken wij echter zeker ook uit naar senior ervaren kandidaten die op niveau van kantoorverantwoordelijke kunnen functioneren.
  • Je hebt ervaring als commercieel adviseur, loketbediende of kantoorverantwoordelijke en hebt kennis van één of meerdere bank- en verzekeringsdomeinen: kredieten, beleggingen, verzekeringen, loket, spaar- en betaalproducten
  • Je hebt een perfecte talenkennis van het Nederlands. Voor de regio Brussel kijken wij uit naar kandidaten die tweetalig zijn!
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over een eigen wagen
  • Elke kantoorsituatie is anders: zeer flexibele instelling naar taakinhoud is tevens een absolute vereiste!
  • Je bent communicatief aangelegd en je kan zelfstandig werken

Aanbod

  • Een sterk afwisselende functie met een grote mate aan zelfontplooiing en verantwoordelijkheid: je scherpt je kennis, skills en ervaring aan in een uitdagende omgeving die de nodige afwisseling biedt.
  • Bruto verloning, aangevuld met maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering en een kilometervergoeding.
  • Vaste tewerkstelling van onbepaalde duur met rechtstreekse indienstname door onze klant. Azuro staat daarbij in voor de search en selectie van geschikte kandidaten.
  • Wij kijken momenteel uit naar +-40 medior of senior adviseurs voor tewerkstelling in de provincie Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Oost Vlaanderen of West Vlaanderen.

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: