Vacature: Dossierbeheerder Auto/Fleet Ondernemingen met groei naar assistent-manager

Job intro

 

Azuro heeft de wervingen voor deze vacature ondertussen afgesloten. Voor een volledig overzicht van onze huidige vacatures in de banksector of de verzekeringssector kan u doorklikken naar deze pagina.

Werkgever

Onze klant is een grote verzekeringsmakelaar. Als makelaar richten zij zich specifiek op industriële verzekeringsrisico’s. Hun klantenbestand bestaat uit MO’s (middelgrote ondernemingen), verspreid over verschillende sectoren heen. Het bedrijf is voornamelijk actief in de Vlaamse regio en bedient een hoofdzakelijk Nederlandstalig cliënteel. Wegens groei van de afdeling Fleet binnen dit bedrijf kijken wij voor deze klant uit naar een dossierbeheerder Auto/Fleet verzekeringen ter uitbreiding van het bestaande team. Binnen het team zal je een senior rol opnemen en zal je op termijn doorgroeien naar de rechterhand van de bestaande fleet manager.

Taken en verantwoordelijkheden

In deze vacature bij een grote makelaar in Antwerpen ga je aan de slag binnen het productieteam dat instaat voor het opvolgen en behandelen van de autoverzekeringsdossiers van het vlootwagenpark van bedrijfsklanten.

Samen met de manager en twee andere collega's beheer je de verzekeringscontracten van de bedrijfswagens van deze klanten.

Je staat klanten telefonisch en schriftelijk te woord bij nieuwe aanvragen of wijzigingen in de verzekeringscontracten.

Op basis van de behoefte van de klant ga je op zoek naar de beste tarief - en contractvoorwaarden in de verzekeringssector voor de klant. Je onderhandelt tarieven met de verzekeringsmaatschappen en bent verantwoordelijk voor de administratieve opvolging en afsluiting van contracten. Binnen het team zal je op termijn instaan voor afhandeling van complexere en grotere auto/fleet klantendossiers. Wij kijken concreet uit naar kandida(a)t(e) die kan evolueren naar een functie als assistent-manager.

 

Profielkenmerken

Je bent minimum in het bezit van een bachelor diploma, bij voorkeur in de richting financie- en verzekeringswezen

Je hebt een eerdere ervaring in de verzekeringssector opgedaan als productiebeheerder/dossierbeheerder/onderschrijver bij een makelaar of verzekeraar en dit binnen het domein van auto (particulieren) of fleet (bedrijven)

Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands

Je bent op zoek naar een vaste job en een werkgever waar je je op lange termijn kan ontplooien.

Je bent flexibel ingesteld en bent sterk communicatief.

Je bent assertief en dynamisch

Aanbod

Vast contract van onbepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding (geen interimperiode)

Indien u momenteel in vast dienstverband bent, kan er rekening gehouden worden met een opzegtermijn

Het bedrijf kenmerkt zich door zijn open en niet-hiërarchische bedrijfscultuur

Loon bespreekbaar afhankelijk van ervaring en achtergrond

Tewerkstelling in Antwerpen-centrum, bovendien zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer

Werkuren tussen 8.30 - 17.00 uur

Vast loon, aangevuld met extralegale voordelen en 27 verlofdagen

Een zeer mooie opportuniteit met concrete en ruime ontplooiingsmogelijkheden!

Omdat dit een grotere makelaar betreft zal je in deze vacature de kans krijgen om op grote fleet contracten te werken, aangevuld met verzekeringen in transport en de autocar sector.

Trefwoorden voor deze vacature

Informatie bij: Annick Engelen 03/206.78.31

Tags voor deze vacature: vacature, job, functie, verzekeringen, fleet, auto, insurance, underwriting, onderschrijver, underwriter, verzekeringsmaatschappij, verzekeraar, Azuro, makelaar, Antwerpen, verzekeringswezen, dossierbeheerder.

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: