Vacature: Dossierbeheerder Boar Makelaar

Job intro

Te Merchtem kijken wij uit naar een dossierbeheerder niet-leven voor een makelaar. 


Werkgever

Onze opdrachtgever is een middelgrote onafhankelijk makelaar. Als onafhankelijk adviseur bieden zij hun klanten een integrale en coherente financiële dienstverlening aan in alle financiële domeinen (financiën, leven en niet-leven verzekeringen, kredieten, beleggingsproducten).  

Daarnaast zijn zij ook actief in "personal financial planning". Als vermogensarchitect werken zij voor hun klanten een lange termijn financieel plan uit. Dit doen zij op basis van een onderzoek naar de behoeften en doelstellingen van de klant, in samenhang met hun risicoprofiel en beleggingsperspectief.

Voor deze groeiende makelaar kijken wij te Merchtem momenteel uit naar 1 extra dossierbeheerder niet-leven verzekeringen:

Taken en verantwoordelijkheden

Als dossierbeheerder binnen het domein niet-leven, zal je takenpakket bij deze makelaar uit het volgende bestaan:

 • Je bent het vast aanspreekpunt voor klanten met betrekking tot al hun (BOAR) verzekeringsvragen.
 • Enerzijds geef je bestaande klanten informatie over hun bestaande verzekeringscontracten. Je geeft deze bestaande klanten ook advies om hun lopende verzekeringscontracten te optimaliseren, bij te sturen of te wijzigen.
 • Daarnaast werk je ook samen met de accountmanagers buitendienst om offertes uit te werken voor nieuwe klanten.
 • Op basis van een analyse van de behoeften van de klant, ga je op zoek naar de beste verzekeringsoplossingen voor de klant. Je vergelijkt de verschillende tarieven en contractvoorwaarden van de verschillende verzekeringsmaatschappijen.
 • Je onderhandelt met maatschappijen om de beste voorwaarden te verkrijgen voor je klant. Je informeert de klant over de verschillende mogelijkheden en je ondersteunt de klant in het nemen van de finale beslissing.
 • Je bent verantwoordelijk voor het volledige administratief beheer van de verzekeringscontracten in de interne beheersystemen (BRIO).
 • Je staat voornamelijk telefonisch en via e-mail in contact met klanten, sporadisch ook face-2-face.

In deze werkomgeving zal je de kans krijgen om actief te zijn in alle BOAR verzekeringsproducten en dit zowel voor particuliere klanten (familiale, autoverzekeringen, brand,.....), zelfstandigen/bedrijfsleiders en KMO ondernemingen (aansprakelijkheid, brand, technische verzekeringen, fleet,...).   

Profielkenmerken

 • Je bent in het bezit van een bachelor diploma, of gelijkwaardig door ervaring. 
 • Je kan terugbuigen op een eerdere ervaring in de verzekeringssector (langs makelaars- of maatschappij zijde) of je bent in het bezit van een bachelor diploma financie- en verzekeringswezen (jobstarter). 
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands, in woord en geschrift.
 • Je hebt een goede kennis van de standaard microsoft office toepassingen (word, outlook, excel....). Kennis van het beheer systeem BRIO vormt een pluspunt, maar is zeker geen vereiste.

Aanbod

 • Je gaat onmiddellijk in dienst met een vast contract van onbepaalde duur: Azuro treedt enkel op als extern advieskantoor in de search & selectie van een geschikte kandidaat (m/v).
 • Bruto maandloon, aangevuld met: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, glijdende werkuren, woon-werkvergoeding, 20 vakantiedagen
 • Plaats tewerkstelling: Merchtem.


Trefwoorden voor deze vacature

vacature, Merchtem, job, bank, verzekeringen, makelaar

Solliciteer met CV

Vergelijkbare vacatures: