Vacature: HR Recruiter (Argenta)

Job intro

 Heb jij concrete ervaring binnen rekrutering en selectie? Kijk jij uit naar een functie binnen recruitment?

De aanwerving voor deze vacature werd ondertussen afgesloten. Mogelijk ben je via een externe jobsite nog doorverwezen naar deze pagina. Voor een overzicht van onze huidige vacatures klik je best hier!

Werkgever

Argenta is een onafhankelijke bank- en verzekeringsgroep, actief in België, Nederland en Luxemburg. Familiaal van oorsprong en opgericht met een bescheiden startkapitaal, kozen zij bewust voor de langzamere maar duurzame en veilige weg van organische groei. Een keuze die zijn waarde tijdens de recente crisissen duidelijk heeft bewezen. Als bank-verzekeraar richt Argenta zich op een hoofdzakelijk particulier cliënteel. Eenvoud, transparantie en eerlijkheid vormen daarbij de belangrijkste kernwaarden. Naar de consument toe vertaalt zich dit in eerlijke, duidelijk begrijpbare, veilige en scherp prijs-kwalitatieve producten. En die strategie loont. Recent drie maal verkozen tot "Beste Bank van het Jaar" in 2009-2011-2012 en met een zeer tevreden, groeiend en trouw cliënteel, kijkt Argenta uit naar heel wat nieuwe medewerkers om hun succesverhaal de komende jaren verder te zetten. Als vaste rekruteringpartner van Argenta staat Azuro hierbij in voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

Als recruiter zal je eindverantwoordelijk worden voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers bij de Argenta Groep.

Verder zal je in deze functie ook instaan voor het optimaliseren van het rekruteringsproces, het aansturen en evalueren van de externe partners en het bepalen en uitstippelen van het strategische rekruteringsbeleid. Je krijgt de kans om deze functie, in samenspraak met de HR business partners, vorm te geven en verder uit te bouwen.

Jouw takenpakket omvat onder andere:

In samenspraak met het lijnmanagement en de HR business partners breng je de aanwervingsbehoeften in kaart. Je stelt functiebeschrijvingen op en je bepaalt de primaire en secundaire geschiktheidsvoorwaarden van functies.

Je stelt wervende advertentieteksten op en selecteert steeds de gepaste rekruteringsmethode. Je publiceert advertenties via de website van Argenta of andere media.

Je gaat (pro-) actief op zoek naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria.

Je voert zelfstandig interviews met kandidaten en begeleidt de business bij het voeren van gesprekken. Je vormt je zelfstandig een oordeel over de geschiktheid van kandidaten en adviseert het lijnmanagement over de definitieve aanwervingskeuze.

Je volgt de contractnegotiaties met de kandidaten nauw op en begeleidt de kandidaat doorheen het hele rekruteringsproces.

Verder zal je ook verantwoordelijk worden voor het aansturen van de externe rekruteringspartners.

Tot slot zal je in deze functie ook een belangrijke rol opnemen in het bepalen van het strategische rekruteringsbeleid. Je stroomlijnt het intern rekruteringsproces en je verbetert en optimaliseert het. Je bepaalt en definieert mogelijke instroomkanalen en stippelt een geschikte strategie uit om instroom van geschikte kandidaten steeds te verzekeren. Je legt en onderhoudt hiervoor contacten met externe partijen zoals selectie- en interimkantoren, assessment kantoren, scholen, jobbeurzen en media.

Profielkenmerken

 • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma.
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans en het Engels.
 • Je hebt een eerdere ervaring van 5 jaar opgedaan in werving & selectie.
 • Affiniteit of ervaring in de bank- of verzekeringswereld, finance & accountancy of IT is een plus.
 • Je bent een vlotte communicator met een positieve instelling.
 • Je herkent jezelf in de volgende trefwoorden: zelfstandig, energiek, gedreven, dynamisch, communicatief, proactief.
   

Aanbod

 • Vast contract van onbepaalde duur op het hoofdkantoor van Argenta.
 • Aantrekkelijke bruto verloning, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering).
 • Glijdende werkuren en een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer in het centrum van Antwerpen bieden je de garantie voor een goede afstemming werk en gezin.

Trefwoorden voor deze vacature

Raf Steenssens 03/206.78.30

Contactpersoon voor deze job

Raf Steenssens 03/206.78.30

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: