Vacature: Kantoorverantwoordelijke "vliegende ploeg" Banksector (afgesloten)

Job intro

Voor een actueel aanbod van al onze vacature kan je doorklikken naar de jobcorner via www.azuro.be.

 

Deze vacature werd ondertussen ingevuld. 

Werkgever

Argenta is een onafhankelijke bank- en verzekeringsgroep, actief in België, Nederland en Luxemburg. Familiaal van oorsprong en opgericht met een bescheiden startkapitaal, kozen zij bewust voor de langzamere maar duurzame en veilige weg van organische groei. Een keuze die zijn waarde tijdens de recente crisissen duidelijk heeft bewezen. Als bank-verzekeraar richt Argenta zich op een hoofdzakelijk particulier cliënteel. Eenvoud, transparantie en eerlijkheid vormen daarbij de belangrijkste kernwaarden. Naar de consument toe vertaalt zich dit in eerlijke, duidelijk begrijpbare, veilige en scherp prijs-kwalitatieve producten. En die strategie loont. Recent drie maal verkozen tot "Beste Bank van het Jaar" in 2009-2011-2012 en met een zeer tevreden, groeiend en trouw cliënteel, kijkt Argenta uit naar heel wat nieuwe medewerkers om hun succesverhaal de komende jaren verder te zetten. Als vaste rekruteringspartner van Argenta staat Azuro hierbij in voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

Na je opleidingsperiode neem je in het kantorennet van deze bank de taken op van kantoorverantwoordelijke binnen één of meerdere domeinen zoals sparen en betalen, kredieten, beleggingen of verzekeringen. Dit betreft een functie in vast dienstverband met een contract van onbepaalde duur (zonder interimperiode!). Je bent lid van de zogenaamde “ vliegende ploeg” van de bank. Dit betekent dat je ingezet zal worden als kantoorverantwoordelijke of commercieel adviseur in achtereenvolgens verschillende kantoren. Regionaal zal je tewerkstelling zich situeren in je woonprovincie.

Een flexibele instelling naar taakinhoud is belangrijk voor deze functie. Onze klant beschouwt deze functie als een aanloopfunctie naar een functie in dienstverband of op zelfstandige basis als ondernemer.

De inhoud van deze functie is erg breed, divers en afwisselend. Afhankelijk van het kantoor waar je terecht komt, ben je actief als kantoorverantwoordelijke of commercieel adviseur in één of meerdere domeinen(sparen en betalen, kredieten, verzekeringen, beleggingen).

Als kantoorverantwoordelijke/commercieel adviseur zal je zelfstandig een eigen portefeuille van voornamelijk particuliere klanten opvolgen, voer je commerciële gesprekken met klanten van de bank waar je actief bent en zet je zeer proactief nieuwe commerciële acties op binnen het toegewezen domein.

 

Profielkenmerken

 

  • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma en kan terugbuigen op een eerdere werkervaring van minimum 2 tot 5 jaar in de banksector. Voor deze functie kijken wij echter zeker ook uit naar senior ervaren kandidaten die op niveau van kantoorverantwoordelijke kunnen functioneren.
  • Je hebt ervaring als commercieel adviseur, loketbediende of kantoorverantwoordelijke en hebt kennis van één of meerdere bank- en verzekeringsdomeinen: kredieten, beleggingen, verzekeringen, loket, spaar- en betaalproducten
  • Je hebt een perfecte talenkennis van het Nederlands.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over een eigen wagen
  • Elke kantoorsituatie is anders: zeer flexibele instelling naar taakinhoud is tevens een absolute vereiste!
  • Je bent communicatief aangelegd en je kan zelfstandig werken

 

Aanbod

 

  • Een sterk afwisselende functie met een grote mate aan zelfontplooiing en verantwoordelijkheid: je scherpt je kennis, skills en ervaring aan in een uitdagende omgeving die de nodige afwisseling biedt.
  • Bruto verloning, aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en een kilometervergoeding.
  • Vaste tewerkstelling van onbepaalde duur met rechtstreekse indienstname door onze klant. Azuro staat daarbij in voor de search en selectie van geschikte kandidaten.

Trefwoorden voor deze vacature

 Deze vacature wordt binnen Azuro opgevolgd door Annick Engelen 03/2067832. Solliciteren kan via annick.engelen@azuro.be

Contactpersoon voor deze job

Annick Engelen - 03/2067832 - annick.engelen@azuro.be

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: