Vacature: Mobiel adviseur verzekeringen regio Antwerpen (afgesloten)

Job intro

Heb jij interesse in deze functie van Mobiel adviseur verzekeringen?  Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten.


Taken en verantwoordelijkheden

Na een intensieve technische en commercieel-technische opleidingsperiode tot 4,5 maanden, ga je aan de slag in je functie.

Als mobiel adviseur geef je advies inzake verzekeringsoplossingen aan cliënten uit het klantensegment particulieren en zelfstandigen. Het betreft hier verzekeringen in brede zin: non-life verzekeringen in alle verzekeringstakken en levensverzekeringen.

Je vervangt kantoorhouders tijdens hun afwezigheid of versterkt als commercieel adviseur een bestaand kantoor tijdens drukkere periodes. Daarnaast vertegenwoordig je de verzekeringsmaatschappij tijdens externe beurzen en evenementen (Matexpo, BIS-beurs, Batibouw, ...) of werk je mee aan commerciële acties en initiatieven op regionaal en nationaal niveau.

Regionaal zal je ingezet worden op opdrachten die zich voornamelijk situeren in je woonprovincie.

Een flexibele instelling naar taakinhoud is belangrijk voor deze functie. Zo werk je soms als kantoorverantwoordelijke, soms als commercieel adviseur, en neem je deel aan diverse commerciële initiatieven en verschillende externe evenementen.

In ruil daarvoor ga je aan de slag in een functie die erg breed, divers, leerrijk en afwisselend is. Je maakt immers afwisselend kennis met verschillende kantoren en taken en er wordt een zeer uitgebreide opleiding en coaching voorzien. Bovendien beschouwt onze opdrachtgever deze functie als een doorgroeifunctie naar een functie als kantoorverantwoordelijk of B2B accountmanager.

Als mobiel adviseur ontvang je klanten op kantoor en je voert persoonlijke adviesgesprekken. Je brengt de verzekeringsbehoeften van je klanten in kaart en je adviseert je klanten om tot een finale keuze te komen in het verzekeringsaanbod.

Je zet zelfstandig nieuwe commerciële acties op en je neemt proactief contact met klanten om hen uit te nodigen voor een adviesgesprek op kantoor.

Naast je commerciële taken ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve voorbereiding en de opvolging van je dossiers (zowel dossierbeheer als schadebeheer).

Profielkenmerken

  • Je bent in het bezit van hoger diploma.
  • Je kan bogen op een eerdere ervaring in de financiële sector (bank, verzekeringen, leasing, overige financiële dienstverlening,…).
  • Je bent leergierig en staat open voor regelmatige bijscholing en opleiding.
  • Je bent in staat zeer zelfstandig en autonoom te werken en je beschikt over de nodige zelfdiscipline.
  • Je bent ondernemingsgericht en je hebt zin voor initiatief.
  • Je bent woonachtig in de regio Antwerpen.
  • Je bent flexibel naar verplaatsingen toe in heel België. Sporadisch weekend werk schrikt je niet af. 


Aanbod

  • Je gaat onmiddellijk aan de slag met een vast en voltijds contract van onbepaalde duur in dienstverband. Azuro staat als extern advieskantoor enkel in voor de search- en selectie van een geschikte kandidaat. Het is niet mogelijk deze functie uit te oefenen op zelfstandige basis.
  • Naast uitgebreide opleidingsmogelijkheden, voorziet onze opdrachtgever een mooi extralegaal verloningspakket met een bonussysteem met realistische targets en een bedrijfswagen.

Trefwoorden voor deze vacature

adviseur verzekeringen, Antwerpen, commercieel, accountmanager

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: