Vacature: Mobiel Payroll en HR consultant (afgesloten)

Job intro

Heb jij interesse in deze functie binnen payroll consulting?  Bekijk het overzicht van onze actueel openstaande vacatures in het Nederlands hier. De selectieprocedure voor deze vacature werd helaas al afgesloten door Azuro. 

Taken en verantwoordelijkheden

Als consultant zal je in deze functie opdrachten on-site bij bedrijfsklanten uitvoeren. Deze bedrijven kiezen er voor om hun HR-verantwoordelijkheden in handen te geven van een extern expert. Je beheert outsourcing en consultancy opdrachten in verschillende domeinen gerelateerd aan loon- en personeelsbeheer, en dit zowel voor korte en heel specifieke taken, of voor opdrachten op langere termijn.

Consulting en advisering in Payrolling en Compensation & Benefits materie, zal een belangrijk onderdeel worden van je takenpakket. Afhankelijk van de behoeften en de situatie van je cliënt, kunnen hier taken bijkomen inzake rekrutering, talent management, overige "soft" HR materie. 

Samengevat, zal je afwisselend ingezet worden op de volgende types van opdrachten:

 • Je vervangt interne HR- of payroll medewerkers tijdelijk omwille van bv. zwangerschapsverlof of (langdurige) ziekte. In dit type van opdrachten voer je één of meerdere van de volgende taken uit: beheer van de payroll, de personeelsadministratie, de contracten en de sociale documenten, aanspreekpunt zijn voor medewerkers en leidinggevenden, verder uitwerken van verloningsbeleid, arbeidsreglement updaten, beheer van de extralegale voordelen, toepassing van de sociaal juridische verplichtingen, enz....
 • Andere opdrachten zullen ontstaan door extra werk of kaderen in een specifiek change project waarmee het bedrijf bezig is. Enkele voorbeelden kunnen zijn: berekening van de bonussen, afsluiting fiscaal jaar, audit payroll proces, optimalisatie loonbeleid en administratieve processen, uitschrijven van een payroll handboek, opleiding op maat, …
 • Tot slot beslissen sommige klanten om HR taken op een permanente basis uit te besteden.  Dit kan zijn om redenen van efficiëntie, omdat het bedrijf de kennis/ervaring niet in huis heeft en deze verantwoordelijkheid eenvoudigweg wenst over te laten aan experten. In dit geval ben je elke week 1 of meerdere dagen aanwezig in het bedrijf om HR taken van de klant ter plaatste over te nemen. In dit type van opdrachten kunnen de taken erg divers zijn. Naast "harde" HR materie (payrolling en advies in verloningsbeleid), omvat dit type van opdrachten vaak ook taken inzake rekrutering of talent management. 

Profielkenmerken

 • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma, en je kan terugbuigen op relevante ervaring binnen HR en Payrolling. 
 • Je hebt ervaring met Payrolling en je hebt een goede kennis van sociale wetgeving.
 • Ervaring met verloningsbeleid (comp&ben), rekrutering of binnen andere HR beleidsdomeinen is een sterke plus. 
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands, aangevuld met een goede kennis van het Frans en het Engels. 
 • Je hebt interesse om aan de slag te gaan in een erg afwisselende functie en je bent bereid tot regelmatige verplaatsingen in je regio in het kader van je consulting opdrachten. 

Aanbod

 • Je gaat aan de slag met een vast contract van onbepaalde duur.
 • Onze opdrachtgever voorziet een competitief verloningspakket: bruto verloning, bonussysteem, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, gsm, laptop,....
 • Deze functie is een ideale stap voor kandidaten die graag aan de slag gaan in een uitdagende, leerrijke en afwisselende functie.
 • Wij hebben momenteel 2 functies open staan en kijken uit naar: 1 kandidaat (m/v) die verantwoordelijk zal worden voor cliënten op de as Gent-Brussel. 1 kandidaat (m/v) die verantwoordelijk zal worden voor cliënten binnen de regio Antwerpen- Kempen - Vlaams Brabant - Brussel (met focus op de as Antwerpen-Brussel).

Trefwoorden voor deze vacature

payrolling, consultant, Human resources, sociaal secretariaat, payroll, HR, vacature, job. 

Contactpersoon voor deze job

Deze functie wordt binnen Azuro opgevolgd door Raf Steenssens. Om een vlotte opvolging van je sollicitatie te kunnen garanderen, ontvangen wij je sollicitatie liefst via de website van Azuro. Contactgegevens Raf Steenssens: raf.steenssens@azuro.be, 03/206.78.30

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: