Vacature: procesbeheerder Sparen en Betalen (Argenta)

Job intro

Ben jij gebeten door Lean?

Je gaat aan de slag op het hoofdkantoor van Argenta als procesbeheerder bij de directie Sparen en Betalen.

Deze vacature werd ondertussen helaas afgesloten. Mogelijk werd je nog doorverwezen naar deze pagina via een andere website. Klik hier voor een overzicht van onze huidige vacatures. Wij kijken voortdurend uit naar geschikte kandidaten voor functies binnen procesmanagement en projectmanagement. 

Werkgever

Argenta is een onafhankelijke bank- en verzekeringsgroep, actief in België, Nederland en Luxemburg. Familiaal van oorsprong en opgericht met een bescheiden startkapitaal, kozen zij bewust voor de langzamere maar duurzame en veilige weg van organische groei. Een keuze die zijn waarde tijdens de recente crisissen duidelijk heeft bewezen. Als bank-verzekeraar richt Argenta zich op een hoofdzakelijk particulier cliënteel. Eenvoud, transparantie en eerlijkheid vormen daarbij de belangrijkste kernwaarden. Naar de consument toe vertaalt zich dit in eerlijke, duidelijk begrijpbare, veilige en scherp prijs-kwalitatieve producten. En die strategie loont. Recent drie maal verkozen tot "Beste Bank van het Jaar" in 2009-2011-2012 en met een zeer tevreden, groeiend en trouw cliënteel, kijkt Argenta uit naar heel wat nieuwe medewerkers om hun succesverhaal de komende jaren verder te zetten. Als vaste rekruteringpartner van Argenta staat Azuro hierbij in voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

 Je gaat aan de slag binnen het domein Sparen en Betalen. Concreet betreft het hier proceswijzigingen – en verbeteringen inzake het beheer van spaar- en zichtrekeningen, termijnrekeningen, kaarten, het in- en uitgaand betalingsverkeer:  overschrijvingen, domiciliëringen, bestendige opdrachten, kaarttransacties.

Je bent verantwoordelijk voor de interpretatie en herinterpretatie van processen vanuit de invalshoek van de business. Projecten en wijzigingen kunnen van wettelijke of strategische aard zijn of kaderen in een verdere verbetering van de algemene operational excellence.

Je verzamelt voorstellen en behoeften van de business en je stelt ook zelf verbeteringen voor in de werkprocessen.  Je vertaalt wettelijke wijzigingen naar nieuwe processen. Je stemt de business behoeften duidelijk af, schrijft ze uit en communiceert ze. Je vertegenwoordigt je directie in externe operationele werkgroepen op sectorniveau.

Je staat in voor de verdere projectmatige opvolging en aansturing. Je bewaakt het projectcharter en de scope. Je communiceert over de fasen van het aan u toegewezen project naar de medewerkers van de Directie. Je verwoordt de stand van zaken van het project op een heldere en bondige manier. Je verzorgt ook de communicatie naar andere directies en het kantorennet.

Je zet de test- en implementatiefasen op, begeleidt ze en volgt ze op.

Daarnaast sta je ook mee in voor het kennisbeheer van (nieuwe) werkmethodieken. Bij implementatie van nieuwe werkwijzen sta je mee in voor het begeleiden van de business bij de acceptatie. Je begeleidt de implementatie door middel van het geven van trainingen en informatiemeetings. Bovendien draag je zorg voor een correcte documentatie en registratie van nieuwe werkwijzen.

Je werkt in teamverband, maar je werkt wel  zelfstandig en autonoom aan eigen projecten. Bij het uitvoeren van je functie zal je nauw samenwerken met andere collega’s binnen de Argenta Groep zoals gebruikers, incidentbeheerders, productmanagers, projectmanagers, compliance en inspectie, het distributienet en ICT- medewerkers in ruime zin. 

Profielkenmerken

 Je bent in het bezit van een master diploma en je hebt minimum 3 tot 5 jaar relevante werkervaring

Je hebt concrete ervaring binnen projectmanagement, procesmanagement, als business analist of als proces analist.

Je hebt een methodologisch onderbouwde kennis van procesmanagement. Je hebt kennis van BPMN of beschikt over een green belt of black belt lean six sigma.

Ervaring in de banksector is geen vereiste voor deze functie, maar kan wel een plus zijn.  Ervaring binnen procesmanagement en kennis van cards en/of SEPA wekt zeker onze interesse.

Je vindt jezelf terug in de volgende eigenschappen:  sterk communicatief, positief ingesteld, analytisch, teamspeler, dynamisch, flexibel en initiatiefgericht.

 

Aanbod

 Vast contract van onbepaalde duur op het hoofdkantoor van Argenta.

 Aantrekkelijke bruto verloning, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering).

Glijdende werkuren en een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer in het centrum van Antwerpen bieden je de garantie voor een goede afstemming werk en gezin.


 

Trefwoorden voor deze vacature

 Raf Steenssens: 03/206.78.30

De volgende trefwoorden verhogen onze vindbaarheid op het internet: vacature, job, functie, Antwerpen, Argenta, Lean, 6 Sigma, Six Sigma, procesmanagement, procesbeheer, procesbeheerder, BPMN, BPM, prince2, pmbok, pmi, scrum, agile, kanban, kaizen, dmaic, verzekeringen, insurance, operational excellence, continuous improvement, business analist, busines analyst, proces analist, process analyst, projectmanagement, projectmanager, projectleider, green belt, black belt, visio, provision, aris, mega, smartdraw, bizagi, SEPA, swift, payments, cards, betaalkaarten, betalingsverkeer, thaler, sopra banking

 

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: