Vacature: Projectconsultant aankoop (afgesloten)

Job intro

De aanwervingen voor deze vacature werden ondertussen helaas reeds afgesloten. Mogelijk werd je nog doorverwezen naar deze pagina via een externe website. Klik door naar de jobcorner hierboven voor een overzicht van onze huidige vacatures. 

Werkgever

Argenta is een onafhankelijke bank- en verzekeringsgroep, actief in België, Nederland en Luxemburg. Familiaal van oorsprong en opgericht met een bescheiden startkapitaal, kozen zij bewust voor de langzamere maar duurzame en veilige weg van organische groei. Een keuze die zijn waarde tijdens de recente crisissen duidelijk heeft bewezen. Als bank-verzekeraar richt Argenta zich op een hoofdzakelijk particulier cliënteel. Eenvoud, transparantie en eerlijkheid vormen daarbij de belangrijkste kernwaarden. Naar de consument toe vertaalt zich dit in eerlijke, duidelijk begrijpbare en veilige producten. En die strategie loont. Reeds meerdere keren werd Argenta verkozen tot "Beste Bank van het Jaar" in België en met een winstgroei van 43% sloot de groep Argenta het laatste boekjaar zeer succesvol af. Door de recente stresstest van de ECB werd duidelijk dat Argenta de meest solide bank is in België en bij de top van financieel gezonde banken van Europa behoort. Met een tevreden, groeiend en trouw cliënteel, kijkt Argenta verder uit naar heel wat nieuwe medewerkers om hun succesverhaal ook de komende jaren verder te zetten. Als vaste rekruteringpartner van Argenta staat Azuro hierbij in voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

Binnen de aankoopafdeling ben je verantwoordelijk voor aankopen binnen indirecte aankoop. Je stuurt bestaande procurement processen bij waar nodig. Je onderhoudt goede contacten met de interne stakeholders en informeert hen over de dossiers en werkwijzen. 

Je adviseert, begeleidt en ondersteunt de business bij nieuwe aankopen. Samen met de business breng je behoeften in kaart. Je legt parameters vast om tot een juiste leverancierskeuze te komen (te bewaken risico’s, kwaliteits- en prijscriteria, interne budgetten,…). Je organiseert aanbestedingsprocedures (RFI, RFP,…) en staat in voor de algemene communicatie, planning, opvolging en aansturing van deze procedures.  Je overlegt de resultaten van aanbestedingsprocedures met de interne stakeholders en leidt en begeleidt de contractuele eindonderhandelingen in overleg met het Legal departement.  Je ondersteunt en adviseert de business bij de definitieve partnerkeuze.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het contractmanagement en leveranciersmanagement van bestaande samenwerkingsverbanden. Je brengt bestaande leveranciersrelaties in kaart en adviseert de betrokken partijen over opportuniteiten of mogelijke aandachts- en actiepunten. Je signaleert pro-actief verlopende leverancierscontracten naar de business toe en neemt tijdig actie.

Tot slot ondersteun je de business ook in de continue kwaliteitsmonitoring van bestaande relaties. Je adviseert in de opzet van een methodologisch framework om de continue bewaking van vastgelegde KPI’s en SLA’s te garanderen.


 

Profielkenmerken

Je bent in het bezit van een master diploma en je hebt een eerdere ervaring binnen aankoop, bij voorkeur binnen indirecte aankoop.

Je bent in staat om je snel in te werken in nieuwe werkomgevingen en in lopende aankooptrajecten.


Aanbod

Contract van bepaalde duur in dienstverband of als zelfstandige op consultancy basis.

Termijn: 6 tot 8 maanden, modaliteiten te bespreken. Zowel voltijds, als in 4/5e syteem is mogelijk. 

Locatie: Antwerpen

Opstartdatum: afhankelijk van je beschikbaarheid, maar bij voorkeur ASAP

Trefwoorden voor deze functie: freelance aankoper, buyer, indirect spend, indirecte aankoop, zelfstandig consultant aankoop, interim manager, procurement, purchasing. 

Contactpersoon voor deze job

 Bezorg je kandidatuur via onze website aan Raf Steenssens of via raf.steenssens@azuro.be

Telnr Raf Steenssens: 03/206.78.30

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: