Vacature: Resource planner verzekeringssector (afgesloten)

Job intro

Wij kijken uit naar een resource planner! Heb jij ervaring in een functie waarbij planning een kernonderdeel uitmaakte van je takenpakket en heb je een zeer goede mondelinge kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans?

Taken en verantwoordelijkheden

Je gaat aan de slag als Resource Planner bij onze opdrachtgever, actief in de verzekeringssector.

Binnen de organisatie zal je eindverantwoordelijk worden de opmaak en realisatie van de nationale resource planningen van ongeveer 50 tot 70 verzekeringsexperten.

Je hebt hierdoor een belangrijke positie binnen de organisatie in het opzetten van een zo efficiënt mogelijke planning en werkverdeling. Je analyseert de planningsmogelijkheden aan de hand van verschillende variabelen van de werknemers (geografische inzetbaarheid, verplaatsingstijden, kennisniveau en expertisedomein vd werknemers, beschikbaarheden,...) en van de klanten (prioriteiten, SLA's,...). 

Je rapporteert aan een teamleader, maar werkt in deze functie eigenlijk zeer zelfstandig en autonoom.  

In het uitvoeren van je taken sta je continu in contact met de interne regionale verantwoordelijken.Samen met hen bespreek je de planningen en zoek je naar de beste oplossingen in de planning, en dit zowel voor de klanten als voor de experten zelf.

Wanneer nodig speel je in op de noden en onvoorziene omstandigheden die zich kunnen stellen binnen de dagdagelijkse business (afwezigheden, ziekten, vakantieplanningen, urgente klantenvragen, etc....).

Je detecteert opportuniteiten die de planning structureel kunnen optimaliseren en je gaat hier actief met aan de slag. Je signaleert en bespreekt knelpunten, o.a. in capaciteit, intern zodat je steeds over voldoende en geschikte resources beschikt.

Je overlegt de planningen met de regionale verantwoordelijken. Indien gewenst, beargumenteer je de genomen beslissingen die je nam. 

Profielkenmerken

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor diploma, of eventueel gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een zeer goede mondelinge kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans (Frans eerder beperkt tot interne communicatie met collega's). 
 • Je hebt een eerste ervaring van 1 tot 3 jaar in een functie waarbij het maken van een complexe planning met meerdere variabelen een erg belangrijk onderdeel uitmaakte van je takenpakket.
 • Een eerste ervaring in de verzekeringssector of affiniteit met deze sector kan uiteraard een plus zijn, maar is geen must. 
 • Je hebt analytisch inzicht en je bent planmatig sterk. 
 • Je bent communicatief vaardig en je kan vlot omgaan met deadlines.
 • Je bent organisatorisch sterk, oplossingsgericht en punctueel.
 • Je hebt een goede kennis van de standaard MS Office toepassingen zoals Word, Excel en Outlook. 

Aanbod

 • Een voltijds en vast contract van onbepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding bij onze opdrachtgever. 
 • Salaris op basis van je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, eco cheques, hospitalisatieverzekering en woon-werk vergoeding.
 • Plaats tewerkstelling: Diegem. Vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. 
 • Een autonome functie met eindverantwoordelijkheid over de nationale resource planning bij onze klant. 

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: