Vacature: Teamleader Kredieten (Argenta)

Job intro

Mensen sterker maken in hun job, is dat jouw passie?

Heb je daarnaast ervaring in de banksector en affiniteit met (particuliere) kredieten? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Deze vacature bij Argenta werd ondertussen helaas ingevuld. Mogelijk werd je via een externe website nog naar deze pagina doorverwezen. Azuro is een selectiekantoor met specialisatie in de bank- en verzekeringswereld. Klik door naar onze jobcorner voor een overzicht van onze huidige jobs in de banksector of de verzekeringen. Via de jobcorner kan je ons ook steeds spontaan je kandidatuur bezorgen.

Werkgever

Argenta is een onafhankelijke bank- en verzekeringsgroep, actief in België, Nederland en Luxemburg. Familiaal van oorsprong en opgericht met een bescheiden startkapitaal, kozen zij bewust voor de langzamere maar duurzame en veilige weg van organische groei. Een keuze die zijn waarde tijdens de recente crisissen duidelijk heeft bewezen. Als bank-verzekeraar richt Argenta zich op een hoofdzakelijk particulier cliënteel. Eenvoud, transparantie en eerlijkheid vormen daarbij de belangrijkste kernwaarden. Naar de consument toe vertaalt zich dit in eerlijke, duidelijk begrijpbare, veilige en scherp prijs-kwalitatieve producten. En die strategie loont. De voorbije jaren werd Argenta drie maal verkozen tot "Beste Bank van het Jaar" in 2009-2011-2012. Met een verdere groei van 43% van de groepswinst sloot Argenta ook 2013 zeer succesvol af. Met een zeer tevreden, groeiend en trouw cliënteel, kijkt Argenta in 2014 uit naar heel wat nieuwe medewerkers om hun succesverhaal ook de komende jaren verder te zetten. Als vaste rekruteringpartner van Argenta staat Azuro hierbij in voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

Je gaat aan de slag op het hoofdkantoor van Argenta als teamcoach in de backoffice ’Acceptatie Kredieten’.

Deze dienst is binnen Argenta verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van nieuwe kredietaanvragen uit het kantorennet en het analyseren en beoordelen van kredietrisico’s.
Na je inwerkperiode zul je verantwoordelijk worden voor het aansturen en coachen van een 10-tal dossierbeheerders.

Als spilfiguur in het team sta je in voor de operationele aansturing van de afdeling en ben je op de werkvloer het eerste aanspreekpunt bij vragen.

Je bent een echte motivator, een mentor en een coach voor de medewerkers in je team. Je coacht je medewerkers ter verbetering van hun prestaties (on-the-job training en begeleiding) en neemt initiatieven ter verbetering van de werkomgeving en sfeer.

Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar de komende jaren heel wat projecten lopen op het gebied van procesoptimalisatie en werkvereenvoudiging. Als teamcoach speel je een belangrijke ondersteunende rol in deze change-omgeving: je geeft proactief advies en input aan het project- en procesmanagement en staat de dossierbeheerders bij in het accepteren en implementeren van nieuwe werkwijzen.

Profielkenmerken

 • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma en je hebt minstens drie jaar werkervaring
 • Je hebt ervaring in de banksector, in een backoffice-omgeving of in een commerciële functie, en je hebt kennis van particuliere kredieten.
 • Je hebt een eerste ervaring opgedaan in een leidinggevende of verantwoordelijke functie, als coach, trainer, teamleader of (assistent-)kantoorverantwoordelijke.
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een goede tot zeer goede kennis van het Frans.
 • Je bent communicatief aangelegd en je hebt vaardigheden op het gebied van peoplemanagement.
 • Ervaring met de gebruikte backofficesystemen CCMS en Hypocalc is een plus, maar zeker geen vereiste.

Aanbod

 • Uitdagende functie in een dynamische en vernieuwende werkomgeving.
 • Opleidings- en inwerktraject met betrekking tot systemen, kredietproducten en evaluatie van kredietrisico’s wordt voorzien.
 • Contract van onbepaalde duur.
 • Voltijds contract gedurende de kantoortijden.
 • Mooie brutoverloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, …) en een systeem van glijdende werktijden.
 • Tewerkstelling in Antwerpen-Centrum, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Deze vacature is afgesloten waardoor er niet meer gesolliciteerd kan worden.

Vergelijkbare vacatures: