Vacature: Verantwoordelijke verzekeringskantoor Halle

Job intro

Wil je graag je eigen verzekeringskantoor uitbouwen en beschik je over een grote zin voor onderneming en verantwoordelijkheid? 

Taken en verantwoordelijkheden

Na een intensieve technische en commercieel-technische opleidingsperiode, ga je aan de slag in je functie.

Als verantwoordelijke voor het regionaal advieskantoor sta je in voor het beheer en het verder uitbouwen van de verzekeringsportefeuille binnen het segment particulieren en zelfstandigen in de regio Halle. Het betreft hier verzekeringen in brede zin: non-life verzekeringen in alle verzekeringstakken en levensverzekeringen.

Je ontvangt klanten op het kantoor en je voert persoonlijke adviesgesprekken. Je brengt de verzekeringsbehoeften van je klanten in kaart en je adviseert je klanten om tot een finale keuze te komen in het verzekeringsaanbod.

Je zet zelfstandig nieuwe commerciële acties op en je neemt proactief contact met klanten om hen uit te nodigen voor een adviesgesprek op kantoor.

Naast je commerciële taken ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve voorbereiding en de opvolging van je dossiers.

Profielkenmerken

  • Je bent in het bezit van hoger diploma.
  • Je beschikt over minimum 3 tot 5 jaar (of meer!) eerdere commerciële ervaring in de financiële sector (bank, verzekeringen, leasing, overige financiële dienstverlening,…).
  • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands, aangevuld met een goede kennis van het Frans.
  • Je bent leergierig en staat open voor regelmatige bijscholing en opleiding.
  • Je bent in staat zeer zelfstandig en autonoom te werken en je beschikt over de nodige zelfdiscipline.
  • Je bent ondernemingsgericht en je hebt zin voor initiatief.
  • Je bent woonachtig in de regio Halle.

Aanbod

  • Je gaat onmiddellijk aan de slag met een vast en voltijds contract van onbepaalde duur in dienstverband. Azuro staat als extern advieskantoor enkel in voor de search- en selectie van een geschikte kandidaat. Het is niet mogelijk deze functie uit te oefenen op zelfstandige basis.
  • Naast uitgebreide opleidingsmogelijkheden, voorziet onze opdrachtgever een mooi extralegaal verloningspakket met een bonussysteem met realistische targets.

Trefwoorden voor deze vacature

vacature, job, verzekeringen, Halle, Kantoor manager, adviseur verzekeringen

Contactpersoon voor deze job

Annick Engelen - annick.engelen@azuro.be - 03 206 78 32

Solliciteer met CV

Vergelijkbare vacatures: