Als selectiekantoor voeren wij voor onze bedrijfsklanten bemiddelingsopdrachten uit. Wij zijn daarbij actief in diverse sectoren en in een breed typeveld van functies. Onze voornaamste specialisaties situeren zich binnen Finance, Banking, Insurance, Legal, IT, Proces- & Projectmanagement, Marketing, Communicatie, Customer care, Sales en HR.

Indien u ons spontaan uw kandidatuur bezorgt, dan zullen wij uw gegevens bijhouden in onze database. Indien we in de toekomst vacatures hebben die beantwoorden aan uw profiel en uw interesse, nemen wij automatisch contact met u op. U kan ons uw spontane kandidatuur hier bezorgen.
Indien u ons uw kandidatuur bezorgt voor een concrete vacature via onze website, dan zal u automatisch een bevestigingsmail ontvangen.

Een eerste stap in de samenwerking met u als kandidaat is altijd een telefonisch contact waarbij we kort peilen naar uw interesses, vaardigheden en motivatie. Tijdens dit eerste telefonisch contact lichten we beknopt de vacature verder toe. Aansluitend wordt er een afspraak met u vastgelegd bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek bij Azuro gaan we dan dieper in op uw verwachtingen en uw ambities en krijgt u van ons ook heel wat achtergrondinformatie over het bedrijf en de betreffende vacature. Afhankelijk van de vacature duurt een gesprek bij Azuro gemiddeld 1 tot 2 uur.