Mensen maken het verschil, daar zijn wij van overtuigd!

Het belangrijkste kapitaal van een bedrijf valt niet samen te vatten in maandelijkse statistieken of cijfertabellen. Het werkelijk kapitaal van een bedrijf, dat is zijn menselijk kapitaal. Mensen met de juiste kennis en de juiste talenten die elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven. Omdat ze het bedrijf vooruit willen helpen. Omdat ze er gewoon graag voor gaan.

Een goed beheer van uw menselijk kapitaal is dan ook essentieel voor het succes van uw bedrijf.

Stap 1 in dit proces is het aantrekken van de beste talenten voor uw organisatie. Azuro biedt u als partner ondersteuning in het aantrekken van talent via vaste aanwerving, in projectmodus of via een interim management oplossing. Wij gaan daarbij uit van het talent van de kandidaat, eerder dan de contractvorm. Via onze recruitment sourcing diensten nemen we ook tijdelijk of permanent bepaalde taken in het rekruteringsproces van onze klanten op.

Het juiste talent aantrekken is één zaak. Als werkgever wil u ook weten waar uw talent zich bevindt binnen uw organisatie en wil u talent kunnen ontwikkelen en evalueren. Hiervoor bieden wij diensten aan zoals assessments, potentieelonderzoek en interne mobiliteit.

Tot slot kan u ook terecht bij ons voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Lees hier een beknopte beschrijving over wie we zijn en waar we voor staan.

Via onze rekruteringsformules Recruitment en Direct Search ondersteunen wij uw rekruteringsbehoefte vanuit onze eigen vestigingen.

In deze samenwerkingsformule besteedt u uw rekruteringsproces geheel of gedeeltelijk uit, op tijdelijke of permanente basis. Een consultant is tijdelijk of permanent on-site aanwezig in uw bedrijf.

Via deze diensten bieden wij onze klanten interim management oplossingen en oplossingen in projectmodus aan. Azuro slaat daarbij snel een brug tussen probleem en oplossing.

U hebt een interne kandidaat voor een specifieke functie en zou graag het potentieel van deze kandidaat onafhankelijk en objectief in kaart brengen? U wenst uw selectieproces verder objectief te onderbouwen met een assessment?

Via onze dienst Outplacement begeleiden wij medewerkers met als doel hen te ondersteunen en te begeleiden bij het vinden van een nieuwe functie.