Welke meerwaarde kunnen wij u bieden als kandidaat?

Azuro is niet alleen partner van de bedrijven waarmee we samenwerken, maar wij zijn vooral ook een lange-termijn-partner van de kandidaten die een beroep doen op ons. Onze baseline Partner in Careers verwijst hier naar. Onze doorgedreven expertise en individuele benadering is onze grootste toegevoegde waarde en tevens een uitstekende reden om met ons kennis te maken.

Lees hier enkele quotes van onze kandidaten:

“Anders dan bij andere selectiekantoren had ik het gevoel dat de consultant van Azuro niet alleen mijn business, maar ook mijn wensen en interesses echt begreep.”

“Het interview bij Azuro was erg grondig en de vragen die mij gesteld werden, waren erg pertinent en gericht. Ook kreeg ik een zeer goed beeld van de functie en het bedrijf. Toch heel anders dan sommige andere kantoren waar je te maken krijgt met erg jonge consultants die de functie soms zelf niet eens begrijpen of je weinig kunnen vertellen.”

“Na 1 gesprek bij Azuro kon ik op gesprek gaan bij 3 bedrijven die een vacature hadden die aansloot bij mijn interesse en ervaring. “

“Ik heb vrij lang in contact gestaan met Azuro omdat ik voorzichtig uitkeek naar een volgende stap. Uiteindelijk heeft Azuro mij gecontacteerd met de geknipte functie. Zo zie je maar!”

“Ik heb een zeer goede begeleiding gekregen van Azuro doorheen het hele sollicitatieproces bij mijn nieuwe werkgever. Ik kreeg ook wat tips mee van hen voor mijn interview bij het bedrijf zelf, en ik denk dat dit echt heeft geholpen. ”