Welkom op de website van Azuro!

Na een jarenlange carrière in de HR sector richtte Raf Steenssens Azuro in 2011 op als éénmansbedrijf. De oorspronkelijke opstart was eenvoudig, met een beperkt startkapitaal. Uitgangspunt was de idee om zowel kandidaten als bedrijven een maximale meerwaarde en kwalitatieve ondersteuning te bieden én de overtuiging dat mensen echt het verschil kunnen maken voor organisaties. Bovendien mikte Azuro reeds van bij de start op zo hecht mogelijke samenwerkingsrelaties met zijn klanten. Zoveel jaar later, blijft dit nog steeds de basisvisie van Azuro.

Na een initiële loopbaan in de verzekeringssector besloot Bart Bernaerts begin 2012 medezaakvoerder te worden bij Azuro. Als jurist en expert in de verzekeringssector bracht hij de nodige business know-how met zich mee.

Het Azuro team groeide geleidelijk verder en ook onze dienstverlening heeft zich in de loop der jaren verder verbreed.

Ondertussen is Azuro een gevestigde waarde geworden in de HR dienstensector en bouwden we mooie en hechte partnerships op met verschillende van onze klanten.

Azuro staat voor : Kwaliteit, Integriteit, Klantgerichtheid, Kandidaatgerichtheid en Open Communicatie. Alles tesamen, heeft ons team meer dan 40 jaar ervaring in de HR diensten sector.

Benieuwd wie de gezichten achter Azuro zijn? Ontmoet ons team hier! Lees meer over onze professionele en persoonlijke achtergrond.

Lees hier het laatste nieuws over Azuro.