Managing Partner

bart.bernaerts@azuro.be
M 0473/89.19.18
LinkedIn

Begin 2012 ben ik medezaakvoerder geworden van Azuro. Ik leg me toe op de direct search en selectie van kandidaten voor expert en leidinggevende functies binnen Legal, Compliance, Productmanagement, Finance, Actuariaat en Risk. Ik werk daarbij voornamelijk voor klanten uit de banksector, de verzekeringswereld, de juridische en financiële sector.

Na mijn Rechtenstudies, met een Erasmus-jaar aan de Université de Lille, vatte ik in 2001 mijn professionele carrière aan als accountmanager algemene risico’s bij Van Breda Risk & Benefits. Vervolgens maakte ik de overstap naar AG Insurance als jurist op de afdeling Employee Benefits, waarna ik gedurende meer dan 5 jaar bij Delta Lloyd Life actief was als compliance officer, jurist en ombudsman. Vóór de overstap naar Azuro was ik 2 jaar werkzaam binnen product management Leven bij Baloise, waar ik me toelegde op individuele levensverzekeringen. Tijdens mijn 10-jarige carrière in de verzekeringssector vertegenwoordigde ik mijn werkgevers binnen diverse sectorale werkgroepen en overlegorganen.

Mijn kennis binnen HRM heb ik verder uitgebreid via opleidingen zoals over Gedragsgericht Interviewen en met een Postgraduaat Recruitment, Search en Selection. Daarnaast behaalde ik een certificaat voor de DISC-gedragsstijlen.

De combinatie van mijn sectorkennis en mijn expertise in rekrutering, search en selectie, maken dat ik met kandidaten in de diepte kan gaan, zowel wat hun hard skills betreft als hun soft skills.

Andere culturen, onbezoedelde landschappen en verdoken pareltjes in de wereld trekken me aan. Reizen is dan ook één van mijn passies, waarbij ik uitgedaagd word door het plannen ervan en door het samenstellen van afwisselende trips.

Samenvatting van het profiel van Bart:

  • Managing partner bij Azuro
  • Master Rechten met + 10 jaar werkervaring in de verzekeringssector
  • Postgraduaat in Recruitment, Search & Selection
  • Grondige expertise in legal, Banking, Insurance, Compliance
  • Behandelt binnen Azuro direct search opdrachten op expert en management niveau