Azuro is een HR Service Provider die zich focust op intense partnerships met klanten. Wij verkiezen kwaliteit van samenwerkingsrelaties boven kwantiteit. Wij werken niet voor alle bedrijven, maar kiezen onze partnerships met zorg.  We focussen ons daarbij op relaties in de diepte, zowel met onze klanten als met kandidaten. Op deze manier willen we een zo groot mogelijke meerwaarde bieden aan zowel werkgevers als werknemers. We begrijpen dat dergelijke vertrouwensrelaties tijd vragen om op te bouwen.

In ons streven naar kwaliteit kiezen we ervoor om enkel met een team van senior ervaren consultants te werken. We investeren bovendien in voortdurende bijscholing en ontwikkeling van onze medewerkers.

Alles tesamen, heeft ons team meer dan 40 jaar ervaring in de HR diensten sector. Met meer dan 40 jaar ervaring onder één dak, is het overbodig om aan te geven dat we bedreven zijn in een breed veld van HR diensten.

Binnen rekrutering focussen wij op direct search en selectie voor functies op expert en leidinggevend niveau. We ondersteunen onze klanten daarbij in een breed typeveld van functies. Azuro is gekend voor zijn specifieke expertise in de banksector, de verzekeringswereld, de juridische en de financiële sector. Ons team heeft echter ook grondige ervaring in rekrutering van jobs in Human Resources, Marketing, Communicatie, Customer Care, Technics, Engineering, ICT, Proces- en Projectmanagement.  We hebben bovendien ervaring in heel wat verschillende sectoren, zoals de voedingssector, telecom, (petro)chemie, de maritieme en logistieke wereld, en nog vele andere.

Onze kernwaarden zijn belangrijk voor ons.

Azuro staat voor : Kwaliteit, Integriteit, Klantgerichtheid, Kandidaatgerichtheid en Open Communicatie.

In het menu kan je onder Bedrijven of onder Kandidaten meer uitgebreide informatie over ons terugvinden.