Managing Partner

raf.steenssens@azuro.be
M 0499/936.000
LinkedIn

Ik heb Azuro opgericht in de zomer van 2011. Mijn sporen had ik toen al verdiend bij andere werkgevers in de HR dienstverlenende sector. Zo was ik eerder werkzaam als selectie adviseur, business unit manager, outplacement manager en heb ik enkele coördinerende rollen opgenomen op de hoofdzetel van een uitzendkantoor. Ondertussen heb ik al meer dan 10 jaar ervaring in de HR dienstensector op de teller staan.

Het zoeken van de perfecte match tussen kandidaat en werkgever blijft na al die jaren nog steeds mijn belangrijkste drijfveer. Door het maken van de ideale match helpen we niet alleen bedrijven vooruit. We leveren ook een unieke bijdrage aan het leven van iemand. Omdat een groot deel van ieders leven zich afspeelt op de werkvloer, betekent een jobverandering voor veel kandidaten immers ook een opstap naar een betere levenskwaliteit. Daar deel van uitmaken, geeft mij veel voldoening.

Buiten het maken van de ideale jobmatch zijn er nog heel wat andere zaken die mij boeien in de wereld van HR. Zo blijf ik graag op de hoogte van de laatste trends en evoluties in mijn sector en heb ik een specifieke interesse in de strategische optimalisatie van rekruteringsprocessen. Ook gedragsgericht coachen is een interessepunt.

Binnen Azuro focus ik mij vooral op assessment en direct search opdrachten voor onze klanten, naast mijn andere taken als managing partner. Omdat ik ondertussen al bijna 15 jaar ervaring heb in deze sector heb ik binnen recruitment dan ook ervaring in een breed typeveld van functies en sectoren. Mijn voornaamste expertises situeren zich binnen de Banksector en de Verzekeringswereld, Finance, Human Resources, Customer Care, Telecom, Marketing, Communication, ICT, Proces- & Project management.

Voordat ik Azuro opstartte, heb ik het geluk gehad er nog even op uit te kunnen trekken voor een kleine wereldreis. Reizen en het verkennen van andere culturen is dan ook een echte passie van mij. Verder geniet ik ook van kunst en waag ik mij in mijn vrije tijd ook zelf aan het (amateur)schilderen.

Samenvatting van het profiel van Raf:

  • Managing partner bij Azuro
  • Bijna 15 jaar ervaring in de HR Diensten sector
  • Werkt voornamelijk op direct search opdrachten en assessments binnen Azuro, naast taken als managing partner
  • Ervaring in verschillende sectoren en job types
  • Jobs op expert en management niveau